• Accountants vergelijken

Accountants vergelijken

Wilt u gebruik maken van de diensten van een accountant? Vergelijk de accountants dan eerst! Wij vertellen u waar u op kunt letten bij het inhuren van een accountant.


Zoals in elke branche zijn er ook bij accountants grote verschillen in prijs en kwaliteit, daarom is het verstandig om eerst enig onderzoek te doen naar de accountant die u op het oog heeft. Ook is het aan te raden de accountant te vergelijken met andere accountants. Is de accountant aangesloten bij een branch organisatie of keurmerk bijvoorbeeld? Ook geven referenties goed zicht op de kwaliteit en kunde van een accountant.


accountants vergelijken

Prijzen vergelijken accountants

Het kan zomaar zijn dat de ene accountant twee keer zoveel in rekening brengt dan de andere accountant voor precies dezelfde dienst. Daarom loont het om prijzen op te vragen bij verschillende accountants zodat u deze kunt vergelijken. Met deze informatie krijgt u ook gelijk een goed beeld van wat een markt conforme prijs is voor het inhuren van een accountant.


Referenties accountants

Dat de ene accountant twee keer zoveel in rekening brengt als de andere betekent niet dat de kwaliteit van de accountant ook beter is. De beste manier om inzicht te krijgen in de kwaliteit en kunde van een accountant zijn referenties. Zo kunt u vergelijken wat de accountants voor u kunnen betekenen. Vaak hebben accountants op hun website referenties van hun klanten voor wie ze opdrachten hebben uitgevoerd. U kunt een accountant ook altijd vragen om een referentie.


Accountants keurmerken en brancheorganisaties

Veruit de meeste accountants zijn aangesloten bij een branche organisatie of hebben een keurmerk voor accountants. Deze instanties waarborgen veelal de kwaliteit van de diensten die een accountant levert. Het is dan ook aan te raden om te controleren of een accountant hierbij is aangesloten. De meeste accountants op accountantbank.nl zijn aangesloten bij deze instanties.


Makkelijk accountants vergelijken

Op accountantbank.nl bieden we de mogelijkheid om kosteloos accountants te vergelijken. U geeft kort aan wat uw opdracht inhoud en wij sturen dit door naar accountants in uw regio. Deze accountants brengen vervolgens een vrijblijvende offerte uit. Zo kunt u op uw gemak offertes vergelijken van accountants in uw regio. Nogmaals, het is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast!

Wilt u gratis accountantoffertes ontvangen?

Vergelijk offertes en bespaar 40% op uw accountant.

Ja - stuur mij gratis en vrijblijvend offertesJa graagNee bedankt!