• Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen van accountantbank.nl.


Hoe kan ik mijn accountantskantoor toevoegen?

Wanneer u een accountant bent met een bedrijf welke is geregisteerd bij de kamer van koophandel, kunt u een vermelding krijgen op accountantbank.nl. Ga naar de pagina accountantskantoor aanmelden en voeg uw bedrijf toe.


Hoe kan ik mijn gegevens bewerken?

Uw bedrijf heeft een vermelding op accountantbank.nl en u wilt gegevens bewerken? Ga de de pagina waar uw bedrijf vermeld staat en klik op gegevens bewerken. Deze link brengt u naar de pagina om uw beedrijfsgegevens te bewerken.


Hoe kan ik de vermelding van mijn bedrijf weghalen?

Als u de vermelding van uw bedrijf op accountantbank.nl wilt verwijderen kunt u dit doen door de vermelding op privé te zetten. Dit kunt u doen op de pagina waar u uw bedrijfgegevens bewerkt. U kunt ook contact met ons opnemen en dan verwijderen wij de vermelding van uw bedrijf. Stuur ons in dat geval een bericht met uw KVK-nummer via het contactformulier.


Hoeveel accountants zijn er in Nederland?

Op deze website accountantbank.nl zijn er 14488 accountants geregistreerd. Dat zijn bijna alle accountants in Nederland. We kunnen stellen dat er meer dan 14488 accountants zijn in Nederland.


Hoe kan ik accountantoffertes aanvragen

U kunt gratis en vrijblijvend offertes aanvragen door op deze offerteaanvraag paginahet offerteformulier in te vullen.


Zit is ergens aan vast bij het aanvragen van offertes

Het aanvragen van offertes bij accountants is geheel gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Vraag dus gerust offertes aan bij accountants zonder verplichtingen.


Hoe werkt offertes aanvragen

U vult het offerteaanvraag formulier in. Uw aanvraag word doorgestuurd naar accountants in uw regio. Elke accountant zal binnen 48 uur een offerte uitbrengen. U kunt vervolgens de offertes vergelijken om tot het beste aanbod te komen.


Hoe kan ik accountantoffertes aanvragen

U kunt gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij accountants door op deze offerteaanvraag pagina het offerteformulier in te vullen.

Wilt u gratis accountantoffertes ontvangen?

Vergelijk offertes en bespaar 40% op uw accountant.

Ja - stuur mij gratis en vrijblijvend offertesJa graagNee bedankt!